>
Contact

KeHaber Ortadoğu Medya Araştırmaları Merkezi |

Tartışma

Contact’ için 21 yanıt

  1. Genel olarak…..

    Yahudiler de Fransızlar, İngilizler, Türkler veya Ruslar gibi kendi kökünden gelen bir millettir.
    Bütün milletler gibi kendi toprağında devlet kurmaya hakları vardır. Bu kavrama Siyonizm denir. Devlet kurmak A-dan B-ye verilen bir hak değildir, A-nın kendine tanıdığı haktır ve her devlet bu hakkı elinde silah ile kazanmıştır.Yahudiler de bu kaidenin istisnası olmamışlardır. 1948 de beş Arap ordusu ile savaşmışlar ve topraklarını harp sonucu olarak almışlardır. Aynen 1967de olduğu gibi!

    Şimdi bu hakkın kullanıldığını kabul etmiyen, hıristiyan olsun, müslüman olsun, papaz olsun veya imam olsun ve hatta yolunu şaşırmış yahudi olsun, kişilerin fikri ve kaanati bu gerçegi değiştiremez.

    14 milyon kilometre karelik başka milletlerden zaptedilmiş Arap topraklarına nisbeten İsrailin 27 bin kilometre karesi çölde on kum tanesidir!

    Tevratta bu Ben-i İsrail toprağı tabir edilen bölge birçok yerde vaad edilmiştir. Birkaçını örnek olarak gösteriyorum:

    Birinci Musa 12:1…. 13:14, 15…. 15:7, 18….
    İkinci Musa 3: 17….12:25…20:12….34:24….
    Dördüncü Musa 13:2…34:2 den 12 ye kadarda sınırlar tesbit edilmiştir.
    İmanı olan Yahudiler için bu satırlar emr-i mukaddestir. Değiştirilemezler!

    Peygamber tanımadıklarına gelince, Yahudilerin Musadan sonra gelen ve başka dinler kuran peygamberlerin kimlerin olacağını ve ne diyeceklerini bilmesi hem imkansız ve hem de lüzumsuzdur. Tek Semavi Tanrıya tapan ve Nuhun 7 kaidesine uygun şekilde yaşayan her millet Yahudilerle beraber aynı yerde yaşayabilir. Kalbi temiz olan ve putperest olmayan ‘gayr-ı Yahudilerin’ de cennette yeri vardır. Nuhun 7 kaidesini bilmiyenler araştırsın: ingilizcesi ‘The seven Noahide Laws’ dur. Nuhtan bir çok sülale sonra gelen torunu ve Tek Tanrı kaidesini tesbit eden Avram veya Abrahamdır.

    Yahudilere katil diyenler, asıl katilleri yaygaracı ve mesuliyetsiz Arapların içinde arasınlar. İsrail İçişleri Bakanlığında onların isim, hüviyet ve adresleri kayıtlıdır. Masumları bombalarla havaya uçuranlar onlardır. Cezaları verilmiştir ve verilecektir.

    Gazze savaşında ölen sivillerin, kim olursa olsun, mesuliyeti ahalinin evlerinde, okullarda, bahçelerde mevzi alıp ateş açan, üniformasız savaşan ve 14, 15 yaşındaki gençlere raket ve cephane taşıtan Hamas teröristleridir. Amerika ve Avrupa Birliği de onlara bu şekilde görmektedir. Harp kanunları bu konuda apaçıktır: sivillerin arkasında veya yanında saklanıp ateş açanlar tek sorumludur. Onların ateşine karşı ateşle cevap verme hakkı vardır.

    Yahudilere katil, nazi, hain diyenler palavracıdır. Bilgilerini sokaktan toplamışlardır ve seviyeleri de ona göredir!

    Kehaber saytı ve bilhassa Türkçe olması çok müsbettir. Teşekkürler!

    Posted by Ishak Haskiya | 24 Temmuz 2010, 9:04 am
  2. Sevgili Dostlar
    Güzel işler yapıyorsunuz.Bu da tabii olarak dost ve düşmanınızı arttıracaktır. Domaın iniz araştırılırsa bir adres ve telefona ulaşmak mümkün.Bunun pek sağlıklı olmadığına inanıyorum. Domain aldığınız kurum az bir masrafla bu olanağı bloke edebilir. Aşağıda size ulaştığım linki yazdım .
    Sağlıcakla kalın
    Avibe

    Posted by avibeto | 17 Temmuz 2010, 6:27 am
  3. Her insan kendi inanç ve düşüncesine göre hareket eder ,bu gayet doğaldır. Tahrif edilmiş tevrat siyonistlere insan katletmeyi emrettiği için siyonistler doğası gereği davranıyorlar ama artık bu böyle gitmez. BBC türkçe servisini takip ederim, şu an siyonist rejimde yaşayan yahudiler bile artık, aynen ordan dinlediğim şekliyle israil devleti yok olabilir ama, yahudiler var olmaya devam edecek diye inanıyorlar. Benimde hiçbir şüphem yoktur ki siyonist rejim son perdeyi oynuyor ve tarihin çöplük değil lağam çukuruna gömülecektir bakın bu temenni değil NET söylüyorum… Bu bağlamda söylenecek çok şeyler var ama değmez size siz yaşayarak öğreneceksiniz.

    Posted by selami | 2 Temmuz 2010, 7:42 am
  4. Dünyadaki bütün kargaşa ve sorunların sebebi yahudilerdir. Müslüman HZ Musa’ya da Hz İsa’ya da iman etmedikçe müslüman olamaz imanın 6 şartından biride peygamberlere imandır. Siz kim Musa’ını yolunda olmak kim peygamber katili bir neslin uzantılarısınız. Fakat kaçınlımaz son çok yakın bunu yahudilerde biliyor. Sizi GARGAT ağaçları bile kurtaramyacak sizde biliyorsunuz. Bu site mossad terör örgütünün sitesi herkeste biliyor bunu. Almış ağzına israilin borusunu öttürüyor. Bi zamanlar Osmanlının eteklerini nasıl öptüğünüzü ne çabuk unuttunuz. 800 SENE BOYUNCA YAHUDİLERİ KATLEDİLMEKTEN BİZİM ECDADIMIZ KURTARDI. EN SONUNDA TOP YEKÜN TEMİZLİK TE O ECDADIN TORUNLARINA DÜŞECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR!!!!!

    Posted by Cengiz Serin | 2 Temmuz 2010, 6:29 am
  5. De ki: “Ey Yahudi olanlar eğer siz (bütün) insanlardan ayrı olarak yalnızca sizlerin gerçekten Allah’ın velileri (dost ve sevgili kulları) olduğunuzu öne sürüyorsanız şu halde ölümü temenni edin; eğer doğru sözlü iseniz (bunu çekinmeden yapın).” (Cum’a Suresi 6)
    Evet bekliyoruz…
    KeHaber Notu: Bkz. >> Rıza Zelyut: Yahudi düşmanlığını kendi geleceği için bir araç yapanların biraz Kuran ve tarih öğrenmeye ihtiyaçları var
    http://kehaber.org/2010/06/12/2508/

    Posted by Ahmet Yılmazlı | 18 Haziran 2010, 10:52 pm
  6. Bu siteyi ilk ziyaretim, ancak tarafsız ve bağımsız bir oluşum olduğunu düşünmüyorum, bence burda eleştirdiğiniz düşüncelerden daha farklı değilsiniz, antisemitizmi deşifre etmenizi anlıyorum ve destekliyorum ancak bugün dünya üzerindeki samimi musevilerin bile lanetlediği siyonizmi es geçmeniz ve siyonist devlet anlayışının yıllardır ortadoğuda çoluk çocuk demeden kan dökmesini görmezden gelmeniz bana pek objektif gelmedi. Karanlık yüzlerini gizleyip propaganda yapan antisemitistlerden hiçbir farkınız yok aynı karanlık yüzün bir yanağıda sizlersiniz…
    KeHaber Notu: KeHaber’in 2002’den bu yana yapageldiği ırkçı ve antisemit söylemin Türkiye’de artma çizgsini belirlemektir.
    Bu yorumda kullanılan, >>

      “samimi musevilerin bile lanetlediği siyonizm”

    << kavramı Yahudi Dışlaması içeren bir yaklaşımdır ve radikal dinci çevrelerin ideolojilerini yaymada son on yıl kullanageldikleri Yahudileri suçluluk duygusuna saplamak gayretleri içinden geniş topluma kaydığı hayretle izlenmektedir..
    Özellikle Türkiya'de aşırı milliyetçi ideolojilerin kanatlandığı bir ilkede "Yahudi Milliyetçiliği"nin Musevilere çok görülmesi ve Azınlıklara, Kıbrıs'am Güneydoğu sorunlarına bakınca ilk vazifemizin kendi kapımıızın önünü süpürmek olduğu göze batıyor.

    Posted by fethi aslaner | 18 Haziran 2010, 12:04 pm

Stats